Tribunalul Gorj NU tolerează abuzurile primarului din comuna Bustuchin!

Surpriză greu de digerat pentru primarul din comuna Bustuchin. Tribunalului Gorj a decis ieri că social-democratul Stoenescu Gheorghe, președintele PSD Bustuchin, să își preia, după câteva luni de pauză, mandatul de viceprimar al comunei conduse de Ion Ciocea, după ce acesta a fost destituit ilegal. Potrivit instanței de la Gorj, judecătorii obligă Consiliul Local Bustuchin să-l repună pe Gheorghe Stoenescu în funcția de viceprimar și să-i acorde acestuia salariile pierdute, începând cu luna noiembrie 2019. De asemenea, Consiliul Local sau mai precis consilierii, în spatele cărora a stat primarul Ciocea, au votat destituirea viceprimarului, iar acum trebuie să-i plătească reclamantului și cheltuieli de judecată, așa cum puteți citi pe siteul oficial:

Chiar dacă sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs, cetățenii comunei și-au făcut deja o idee de atitudinea neonestă a domnului primar, mai ales că nu este la primul abuz de acest gen față de colegul domniei sale.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „PSD GHEORGHE STOENESCU VICEPRIMAR COM. BUSTUCHIN @MP #HaiLaTreabă!”

Decizia instanței este o mare lovitură pentru primarul Ion Ciocea la începutul campaniei electorale. Potrivit surselor locale, domnia sa fost în spatele întregii operațiuni de destituire a viceprimarului cu care a făcut echipă timp de trei mandate. În prezent, prof Gheorghe Stoenescu a revenit la catedra de matematică a liceului din localitate.

Alte articole