Prima ediție online a Marșului pentru Viață din istoria organizării în România a acestui eveniment va avea loc duminică, 17 mai. Gala susținătorilor Vieții va fi transmisă pe social media joi, 21 mai. Cum vă puteți implica!

Marșul pentru Viață, programat inițial pentru 28 martie, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, se va desfășura online duminică, 17 mai, la două zile după eventuala încheiere a celei de-a doua prelungiri a stării de urgență, în condițiile în care adunările publice rămân în continuare interzise în România, unul dintre puținele state din Uniunea Europeană care continuă să restricționeze drepturi fundamentale ale omului înscrise în Constituție, precum libertatea întrunirilor și libertatea religioasă, transmite Active News.

Prima ediție online a Marșului pentru Viață din istoria organizării în România a acestui eveniment va avea loc duminică, 17 mai. Gala susținătorilor Vieții va fi transmisă pe social media joi, 21 mai. Cum vă puteți implica

După ce activiștii pro-viață se vor întâlni online cu cei care ar fi vorbit „pe scenă” duminică, 17 mai, același mod de desfășurare va avea și Gala susținătorilor vieții, care va fi transmisă live joi, 21 mai, la ora 19:00, pe pagina Marșului pentru viață București.
„Marșul pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” trebuia să aibă loc în 28 martie și a fost reprogramat duminică, 17 mai, de Ziua Națională a Familiei, ca urmare a interzicerii evenimentelor publice. Restricțiile sunt valabile și în prezent, dar asta nu ne oprește să anunțăm, în premieră, Marșul pentru viață 2020 online, duminică, 17 mai!
Vă invităm să celebrăm împreună cel mai frumos dar din lume, darul vieții, fie că sunteți din București, fie că sunteți din țară, din Republica Moldova, din nordul Bucovinei sau din diaspora!

De ce susținem viața și participăm la acest marș online?

Pentru că dragostea învinge avortul! Așa am spus în comunicatul Marșului din acest an, pe care îl poți citi aici. Mai multe pe Active News.

Alte articole