Președintele Iohannis a promulgat legea care prevede obligativitatea educației sexuale pentru copii! „Țara arde și BABA se piaptănă!”

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede obligativitatea organizării în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, a unor programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, actul normativ modifică și completează Legea 272/2004 privind „protecția și promovarea drepturilor copilului”.

„Organele de specialitate ale administrației publice centrale, autoritățile administrației publice locale, precum și orice alte instituții publice sau private cu atribuții în domeniul sănătății și în domeniul educației sunt obligate să adopte, în condițiile legii, toate măsurile necesare pentru: derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor; derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru sănătate, inclusiv pentru dezvoltarea capacităților psiho-emoționale, a competențelor sociale și interpersonale”, se arată în lege.

Într-o Românie care este intoxicată de „educație sexuală infantilă”, cu o economie „de renume mondial”, iubiții noștri conducători au preocupări pe măsura educației lor. Bravo, domnilor! Domnul fie cu voi!

Alte articole