Politicile facebook sunt anticonstituționale!

Mi-e și greu să mai țin evidența politicilor anticonstituționale duse de facebook într-o așa zisă Europă Unită. Trec anii și institițiile europene se fac că luptă pentru „democrație”. Din nou doctorul Mihai Tîrnoveanu a fost blocat 30 pentru descrierea activităților realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie. Exact cum spuneam și în articolele precedente, tot ce-i național, este împotriva politicilor facebook. Chiar nu există nimeni care să sacționeze această companie? Până când? Iată ultimul articol semnat de Mihai Sorin Tîrnoveanu:

Revin după 30 zile de blocare pe acest cont.

Pentru cei care nu au intrat pe pagina Mihai Tîrnoveanu, vă spun că la Sfântu Gheorghe pe 24 Ianuarie, a fost ceva grandios: 120 de Urși, 30 de toboșari, 20 ursari și 20 de Moși în frunte cu primarul orașului Dărmănești, Constantin Toma, căruia îi mulțumim pentru TOT!

A fost după părerea mea cea mai puternică manifestare românească din Covasna prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, meritul principal fiind al oamenilor din Dărmănești și al românilor din Sfântu Gheorghe și împrejurimi, care i-au primit cu brațele deschise pe frații lor de peste Carpați.

Bunicii și străbunicii acestor moldoveni, împreună cu oltenii, muntenii și ardelenii au făcut Re-Unirea cea Mare de la 1918, au eliberat în Al Doilea Război Mondial orașul Sfântu Gheorghe de sub ocupația horthystă (oare de ce Humanitas găzduiește o carte care-l glorifică pe Horthy?), bunicii și străbunicii acestor Oameni-Urs din Dărmănești, Bacău, de pe Valea Uzului, au clădit România cu sânge și oase. În zbaterea Jocului lor este o întreagă Istorie Milenară.

Urmează să scriem în continuare Istorie. Împreună. Linia de Fier a Rezistenței Românești nu se va rupe, în pofida vremurilor.
Suntem și vom rămâne în Timpul Național.
Dumnezeu ne va ajută.

Alte articole