Pe bune?! Profesorii vor purta măști în timpul orelor de curs?! Cu „BOTNIȚELE” la gură 4-5 ore pe zi?!!!

Fraților, sunt tare curios cum ar putea domniile lor să vorbească 5-6 ore pe zi cu „botnițele” la gură? Cât despre profesori, îi compătimesc… Să mai fii și la o școală cu probleme sociale grave, eu aș cere MEN în instanță spor de peste 25% din salariul pe toată perioada de criză. RUȘINE!

“Purtarea măștii în recreație, dar nu și în timpul pe care îl petrec copiii în clasă” este recomandarea oficială pe care Institutul Național de Sănătate Publică a transmis-o Ministerului Sănătății pentru ghidul sanitar ce va fi transmis școlilor, a declarat pentru Edupedu.ro directorul general al INSP. Simona Pârvu a precizat că “profesorii vor purta mască tot timpul, în clasă”, informează Edupedu.ro.

Contactată de Edupedu.ro în legătură cu ghidul sanitar așteptat de toate școlile și primăriile care vor să se pregătească să deschidă cursurile pe 14 septembrie, Simona Pârvu, directorul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), a declarat că “noi am formulat niște recomandări pe care le-am transmis mai departe [în Ministerul Sănătății – N.Red.]. Printre acestea se numără distanțarea de un metru între bănci, purtarea măștii în recreație, dar nu și în timpul pe care îl petrec copiii în clasă”.

Alte articole