Deputata italiană Sara Cunial l-a numit pe Bill Gates „criminal” și a cerut premierului Conte să-l predea Curții Penale Internaționale pentru crime împotriva umanității.

Sfânta Inchiziție a ştiinței false”

Pe măsură ce Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA) închide un program de testare Covid-19 finanțat de Bill Gates, un politician a cerut în Parlament arestarea lui Bill Gates.

De asemenea, Sara Cunial a expus agenda lui Bill Gates în India și Africa, împreună cu planurile sale în legătură cu rasa umană prin programul de identificare digitală ID2020.

Într-un discurs extraordinar de șapte minute (VIDEO mai jos) întâmpinat cu aplauze puternice, Sara Cunial a spus că Italia a fost supusă unei „Sfânte Inchiziții a ştiinței false”.

Nu vă predaţi în faţa vaccinării obligatorii

Ea a criticat blocarea inutilă impusă în slujba unei agende globaliste. Ea a cerut colegilor lideri politici să renunțe la orice planuri de a-i obliga pe cetățeni să se predea în faţa vaccinării obligatorii împotriva COVID-19 la mâna elitei corupte – pe care a identificat-o drept statul profund.

Mai jos vă prezentăm ideile principale din discursul fulminant susținut în Parlamentul italian de Sara Cunial, membrul Parlamentului pentru Roma:

-Veți anestezia mințile cu mass media coruptă

-Știm cu toții că Bill Gates a prezis din 2018 o pandemie, iar în octombrie 2019 la vorbit despre ea la Davos (Elveția)

-De zeci de ani, Gates lucrează la politica de depopulare și la planurile de control dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină primatul agriculturii, tehnologiei și energiei. Gates a spus, citez exact din discursul său: „Dacă facem o treabă bună la vaccinuri, sănătate și reproducere, putem reduce populația lumii cu 10-15%. Doar un genocid poate salva lumea”.

-Cu vaccinurile sale, Gates a reușit să sterilizeze milioane de femei din Africa.

-Gates a provocat o epidemie de poliomielită care a paralizat 500.000 de copii în India și astăzi cu DTP, Gates cauzează mai multe decese decât boala în sine.

-În plus, Gates face afaceri și cu mai multe multinaționale care dețin facilități 5G în SUA.

-În acest plan este implicat întregul Deep State: Sanofi, împreună cu GlaxoSmithKline sunt prieteni cu Ranieri Guerra, Ricciardi, cunoscutul virolog pe care îl plătim 2000 de euro la fiecare 10 minute pentru prezentările la televiziunea RAI. Sanofi și GlaxoSmithKline semnează acorduri cu societățile medicale pentru îndoctrinarea viitorilor medici, amuzându-se pe seama  jurământului lor.

-Multinaționalele Hi-Tech, în acord cu Agenda Europeană ID2020 de identificare electronică, își propune să folosească vaccinarea în masă pentru a obține o platformă digitală de identificare..

-Pe masa Deep State se află oamenii din Aspen, cum ar fi super-comisarul Vittorio Colao care își dictează politica în calitate de general Bilderberg, rămânând mereu în umbră. Lista este lungă. Foarte lung. În listă se află și Mediatronic, de Arcuri și multe altele…

-Contribuția italiană la Alianța Internațională împotriva Coronavirusului va fi de 140 de milioane de euro, din care 120 de milioane de euro vor fi acordate pentru GAVI Alliance, fundaţia non-profit legată de Fundația Gates.

– Acestea sunt doar o parte din fondul de 7,4 miliarde de euro de către UE pentru a găsi un vaccin împotriva Coronavirus – vaccinuri care vor fi utilizate așa cum am spus anterior.

Scopul real pentru toate acestea este controlul total

-Dominația absolută a ființelor umane, transformată în cobai și sclavi, încălcând suveranitatea și liberul arbitru. Şi toate acestea datorită trucurilor- fețelor deghizate în compromisuri politice.

-În timp ce rupeți codul de la Nürnberg cu tratament involuntar, amenzi și deportare, recunoaștere facială și intimidare, susținut de știința dogmatică – protejată de „Multi-președintele” nostru al Republicii, care este o adevărată epidemie culturală a acestei țări.

-Stimate domnule premier Conte, data viitoare când veți primi un apel telefonic de la filantropul Bill Gates, să îl  trimiteţi direct în faţa Curții penale internaționale pentru crime împotriva umanității. Dacă nu veți face acest lucru, spuneți-ne cum ar trebui să vă definim, „avocatul prieten” care preia ordinele de la un criminal?„. Acesta este mesajul incredibil lansat de la tribuna Parlamentului.

Alte articole