Abund Berry. Povestea unui brand valoros (P)

În acea vreme, orașul Țicleni nu oferea foarte multe variante de business, afacerile părinților eșuaseră, iar din nevoie și-a dorit să construiască ceva cu ce avea la îndemână, alături de familia sa.

Cu o viziune bine conturată și mult curaj, a făcut primii pași către îndeplinirea unui vis, vis care astăzi poartă denumirea de Abund Berry.

Așa a început totul, în anul 2016 a plantat mure, în 2017 a făcut prima livrare de fructe către un supermarket din Târgu-Jiu, iar în același an s-a extins la cinci hectare. În anul 2018 extinderea a fost la șapte hectare, când a început și producerea renumitului vin de mure și adăugarea treptată a produselor procesate.

Ionel a oferit în același timp și o experiență inedită vizitatorilor plantației în sezonul fructelor de pădure. În weekend, turiștii se pot bucura de plantația cu mure din inima Gorjului, culegând chiar ei murele și consumându-le după bunul plac.

În prezent, Abund Berry distribuie în toată țara fructe de pădure proaspete și produse proprii, create din dragoste pentru fructele de pădure!

Vezi foto pe MAGAZIN CRITIC

Alte articole