Maestrul Iacob Bebe Cherş, vine cu două premii de la Campionatul Național de Unifight de la Ploiești.

12719339_231099897225316_155083480312244378_o-800x415

   Cristian Andronie și Daniel Ciobanu sunt doi tineri elevi din Târgu Jiu care au reușit să se impună la Campionatul de Unifight ”Golden Gloves” de la Ploiești la începutul acestei luni. Tinerii practică unifight de doar câteva luni, însă pasiunea pentru luptele militare este atât de puternică, încât nimic nu le stă în cale. Sunt ajutaţi ce-i drept de unul dintre puţinii antrenori de unifight din judeţul Gorj, Iacob Bebe Cherş, un sportiv care a dus unifight pe podiumul de la Campionatele Europene în 2010 și 2011, informează cotidianul Pandurul.

   Cristian Andronie, elev în clasa a IX-a, a obținut la începutul lunii aprilie locul I la unifight full și locul al III-lea la unifight light. Daniel Ciobanu este elev tot în clasa a IX-a și a urcat pe podium la campionatul unifight de la Ploiești, transmite Pandurul. În plus, Daniel este și olimpic la matematică. „Rezultatul a venit după o lună și jumătate de antrenament. Îmi place acest sport pentru că învățăm să fim disciplinați. Eu aș vrea să merg mai departe la Academia Militară și consider că acest sport mă poate ajuta. Pentru matematică nu am nevoie de pregătire, vine din firea mea, îmi place. La unifight înveți să ai o tehnică de luptă pe care trebuie să ți-o perfecționezi”, a spus Daniel Ciobanu.

  Clubul Sportiv “Renshi” este situat pe strada 30 decembriefostul magazin Florena din Târgu-Jiu. A fost înființat în anul 2006 în Municipul Motru. La început aborda stilul SHOTOKAN / Korokai sub supravegherea profesorului Ilie Gâdea din orașul Strehaia, coordonator pe regiunea Oltenia. Pe parcursul activității sale, maestrul Chers Iacob Bebe a participat cu elevii săi la Campionatul Mondial de King boxing situându-se de cele mai multe ori pe podium. Cel mai lăudabil rezultat rămâne însă cel de la Campionatul European de Judounde un junior doar de 16 ani a obținut locul al treilea, a menționat într-un comunicat realizat în exclusivitate pentru redacția noastră, administratorul clubului. De curând, Clubul Sportiv “Renshi” este afiliat și la Euro Education. De asemenea, clubul face parte și din Federaţia Română de Unifight.

Lasă un răspuns