De câțva ani buni primim zilnic știri uluitoare… Fie crime, fie un violuri, fie consecințele unor fapte de corupție sau cel mai grav, organizarea unor atentate teroriste la vieților unor oameni inofensivi… Și ca atitudine publică, “demnitarii” folosesc aceleași discursuri demagogice care intrigă și pe cel mai “nătărău” cetățean european. Indivizii care incită la ură sunt de cele mai multe ori depășiți de situație și nu pot ascunde planurile infame de “prostia omenească”. Mizează pe susținerea mass-mediei care sunt la dispoziția lor cu false investigații. Se știe bine că cercetările actelor teroriste sunt menite să deprime orice inițiativă de a le dejuca proiectele geopolitice. Orice cetățean european își pune zilnic următoarele întrebări:

  1. De ce doar Europa trebuia să-și facă “milă” de imigranții islamiști?
  2. De ce sunt atât de des atentatele în ultimii ani?
  3. Cine sunt “teroriștii” și ce vor de la europeni?
  4. De ce atentatele din Europa nu sunt și asupra instituțiilor “cheie” a Uniunii Europene? Orice om înțelege perfect că o bună parte a “demnitarilor” sunt implicați direct în organizarea acestor tensiuni fizice și psihice.
  5. Dacă minoritățile naționale sunt o problemă, de ce nu se renunță la ideea cotelor obligatorii?
  6. De ce se continuă de ani de zile cu încălcarea drepturilor fundamentale ale omului, prin măsuri antidemocratice care contravin oricăror norme și conduite morale, indiferent de națiunea din care face parte? etc.

  Prin urmare, orice om cu “scaun la cap” are toate dovezile să creadă că în ultimii ani Europa se pregătește pentru un devastator război militar. Spaima este cu atât mai mare cu cât “conducătorii noștri” repetă greșelile trecutului cu o trensparență ce pune pe gânduri până și pe ultimul agramat al unei suburbi…

Ioan Constantinescu

Lasă un răspuns

Alte articole