Mesaj al senatorului Florin Cârciumaru către social-democraţi

  Senatorul Florin Cârciumaru a transmis în urmă cu puţin timp, un mesaj de încurajare către colegii săi din PSD, prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Redăm mai jos mesajul senatorului, postat pe pagina sa de Facebook:

„Urmăresc cu o mare plăcere, dar și cu foarte multă atenție, activitatea desfășurată în spațiul virtual a membrilor și a simpatizanților Partidului Social Democrat. Am constatat că oamenii asteaptă de la noi cu mult interes informație tehnică, dar și emotională. Electoratul fidel social-democrației din România așteaptă cuvântul și mesajul omului din spatele funcției politice, vrea să simtă dorința de realizare din spatele unei promisiuni electorale, vrea să-și cunoască viitorul spus direct de cel pe care l-a investit cu voința sa politică prin vot, un vot care de cele mai multe ori este emoțional.

Interacțiunea în spațiul virtual cu electoratul reprezintă una din puținele ocazii pentru ambele părti de a stabili o relație ce poate să devină durabilă și stabilă. Fără acest liant al comunicării directe este foarte greu să cimentăm sentimentul de încredere reciprocă, iar fără încredere în activitatea politică nu se poate realiza nimic, nici astăzi, nici mâine și nici în oricare alt viitor previzibil sau imprevizibil.
Legătura emotională cu electoratul este baza succesului acțiunilor prezente și viitoare ale oricărui partid politic, deci și a Partidului Social Democrat (PSD). Două suflete puse alături într-o acțiune crează o mică uniune de interese comune, deci o fortă în plus. Iar 100, 1000, 10000, 100000 sau milioane de suflete pot să creeze o putere de decizie foarte greu dacă nu chiar imposibil de contestat sau de anulat.

Poporul român s-a mobilizat întotdeauna extraordinar atunci când a existat un deziderat în care să creadă și pe care să-l urmeze neabătut, stă doar în puterea noastră, a politicienilor social democrați, să-l oferim și să-l comunicăm eficient. Însă pentru asta trebuie să fim mai competitivi și mult mai prezenți printre români, fie că de data asta vorbim despre spațiul virtual și nu de realitatea cotidiană.

Vă doresc mult succes! 
Senator Florin Cârciumaru, preşedinte PSD Gorj.”

foto: facebook

Lasă un răspuns

Alte articole