Ocnele Mari, o stațiune cu un potențial economic substanțial pentru investitori! / Video

Salina-Ocnele-Mari3-1000x666

  Ocnele Mari este un orășel sutiat în județul VâlceaOlteniaRomânia  format din localitățile componente Buda, Cosota, Făcăi, Gura Suhașului (reședința), Lunca, Ocnița, Slătioarele și Țeica. 

După datele recensământului din 2011 are o populație de 3.309 locuitori. 

În ceea ce privește zăcământul de sare este considerată de istorici una din cele mai vechi așezări umane din această zonă a Olteniei.

Stațiunea de tratament este așezată în partea central-sudică a României, în zona Subcarpaților Vâlcii, de-alungul văii Pârâului Sărat.

Ar putea avea un potențial economic substanțial dacă s-ar face mici investiții precum: construirea de hoteluri, moteluri sau mai multe pensiuni. Și ca dovadă este numărul extraordinar de mare al turiștilor care sunt obligați să se cazeze în afara orașului din lipsa locurilor de cazare.

 Ștrandul fără fund reprezintă atracția cea mai mare după Salina de la Ocnele Mari, aflat la o distanță de aproximativ de 1 km între ele. Despre efectele terapeutice ale acestor două obiective îi las pe specialiști să facă aprecierile care se cuvin. Sper ca acest articol să atragă atenția investitorilor pentru a ridica stațiunea la valoarea pe care o merită, ținând cont de serviciile oferite de natură, unice în România și foarte rare în lume.

 

Lasă un răspuns