Un spectacol în regia unei tinere gorjence!

  Vă mai amintiți gorjeni? Două eleve care au studiat Arta actorului la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu Târgu-Jiu în urmă cu trei ani și umpleau sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, acum fac cinste județului Gorj. Este vorba despre Bia Baraboi, o tânără regizoare și Gia Valentina o tânără actriță care studiază la Facultatea de Teatru şi Televiziune, UBB ClujCa fost profesor, am obligația morală să nu fiu indiferent față de inițiativa celor mai responsabile eleve din liceul nostru. Ca și în anii adolescenței, maiestria lor artistică face furori și prin „capitala Ardealului”. Mă simt onorat de acest lucru, plecându-mi sfios fruntea în fața aptitudiniilor voastre native. (prof. Ionel Cioabă)

  «„O zi de vară” este un spectacol despre manifestarea sexelor și a puterii lor, despre diferențele născute între esență și aparență, adevăr și falsitate, iubire și ură, viață și moarte. Ne căutăm neîntrerupt identitatea și încercăm să ne aflăm menirea, încercăm să iubim și să fim iubiți. Dar cât de ușor este să faci toate acestea? Poate un om care nu izbutește nimic să dobândească dragostea și pe sine însuși? Poate un bărbat care a avut totul în viață să accepte un eșec? Poate o femeie frumoasă și inteligentă să lase garda jos și să se lase iubită? Într-o lume a măștilor în care suntem tentați să ne ascundem, cine are curajul să se accepte?

14724620_952823878155583_2693343319725945395_n

*Proiectul face parte din inițiativa YOUNG CREATIVE DIRECTORS, realizată cu sprijinul Com’on Cluj – proces participativ de tineret Cluj-Napoca, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean și Uniter.»

Adaptare după S. MROZEK

Distribuție: Georgiana Enache, Paul Sebastian Popa, Simion Zaiț
Regie și scenografie: Bia Baraboi

1 thought on “Un spectacol în regia unei tinere gorjence!

Lasă un răspuns

Alte articole